Buscar
Close this search box.
logo gris Catalonia Film School

Certificat de professionalitat – Càmera de Cinema, Vídeo i Televisió

Què aprendré?

  • Aprenentatge integral del ofici de càmera de cinema, vídeo i televisió: des de la reflexió de la historia i anàlisis de la llum i el color, fins a el rodatge, passant per l’ús de les eines tècniques necessàries i el control de tots els processos principals de la creació col·lectiva.
  • Mitjançant un itinerari de formació integral, forjaràs la teva personalitat com a tècnic – creador, i desenvoluparàs la teva capacitat de reflexió, trobaràs la teva pròpia mirada i reforçaràs les teves habilitats com artista audiovisual.
  • Al llarg del curs, realitzaràs pràctiques per a profunditzar en l´ús de les tècniques de planificació i les eines de la posada en escena.
  • Realitzaràs pràctiques de rodatge, per a conèixer tots els rols professionals i et sentiràs capacitat/da per al teu futur paper professional en el món del cinema.
  • Per a les pràctiques de rodatge diàries i finals dels programa, utilitzaràs càmeres de cinema de 4k o 6k . Aquest tipus de càmeres conjuntament amb òptiques professionals seran els principals elements d’aprenentatge durant el curs.
  • Part de les classes pràctiques es duran a terme al plató de Neapolis. De 300 m² i 6 metres d’alçada, a peu de carrer, amb zona reservada per a entrada de vehicles i grealla d’il.luminació d’altura regulable automatitzada. Grades mòbils amb capacitat de fina a 90 persones. Disposa d’un equip de luminotècnia amb taula dimeritzada.
  •  Et convertiràs en creador d’imatge per a una industria en continu creixement, capaç de dominar els fluxos de treball de la creació digital i dirigir la imatge de qualsevol projecte audiovisual.

Com ho aprendré?

– Durada: 630 hores (510 hores lectives + 120 hores de pràctiques en empreses professionals).
– Grups: 15 alumnes
– Metodologia de formació: presencial, basada en learning by doing (ensenyament orientat a la pràctica), per al desenvolupament de competències tècniques i transversals.
– Avaluació basada en reptes i projectes professionals.

Inici el dimarts 5 de març del 2024